NTA звернувся до Мирона Маркевича з проханням пояснити ситуацію. «Нічого не коментую, – відразу зазначив досвідчений футбольний фахівець. – Жодних розмов не було. Всю інформацію, як і ви, черпаю з інтернету».

Керівник комітету національних збірних УАФ підтвердив, що його прізвище фігурує серед можливих кандидатів на посаду головного тренера збірної України.

«Наскільки мені відомо, є вісім прізвищ, які можуть очолити команду. Знаю, що в цьому списку є і я. Але конкретики наразі немає. Тому не можу нічого ні спростувати, ні підтвердити», – зазначив він.

Мирон Маркевич не відповів на запитання, чи готовий він очолити національну футбольну команду, якщо би така пропозиція надійшла. 

«Треба сідати і розмовляти. Ситуація складна. До найближчих матчів відбіркового етапу чемпіонату світу 2022-го року залишилося менше місяця. Приймати команду за таких обставин непросто. Потрібно ретельно обговорювати всі деталі. Поки що цього не відбулося».

Варто зазначити, що вже 1-го вересня «синьо-жовті» зіграють важливий виїзний матч в Астані проти команди Казахстану у рамках відбору до чемпіонату світу в Катарі. Через три дні, 4-го вересня, – домашній поєдинок проти чемпіонів світу французів.

Нагадаємо, що 1-го серпня головний тренер збірної України Андрій Шевченко повідомив про закінчення терміну контракту з національною командою.

ІА "Вголос": НОВИНИ