Учора, 25 лютого, відбулось судове засідання, на якому розглядали питання поновлення на посаді начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області - Андрія Кавецького.

Як повідомив представник Андрія Кавецького, адвокат Володимир Фігурський, суд розглянув всі обставини справи та дійшов обґрунтованого висновку щодо неправомірних дій Центрального апарату. Відтак - ухвалив поновити посадовця на роботі з 28 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що Андрій Кавецький був незаконно звільнений у зв’язку з виконанням рішень суду, які набрали законної сили. При тому, що було відкрите кримінальне провадження стосовно попереднього керівника щодо невиконання цих рішень.

До слова, Андрій Кавецький очолював Головне управління Держгеокадастру у Львівській області з липня 2015 по жовтень 2017 року. За його керівництва значну увагу надавали роботі із забезпечення учасників АТО земельними ділянками, пожвавили проведення земельних аукціонів з продажу права оренди сільськогосподарських земель державної власності.

ІА "Вголос": НОВИНИ