Про це Іванка Димид написала у соцмережах.

"Вчора була на Марсовому. Повісили там, бляха, «проект- переможець» конкурсу, якого ви і я не бачила ( конкурсу тобто)
Там є той сраний ВИБУХ ржавого металу, який вам зрозуміти не дано, бо він ( о глибина творчої фантазії!!!) вказує одним боком на Донецьк, а іншими боками на Луганськ і Херсон!!!!", – повідомила Димид.
 
За її словами, її иин, Артемій, загинув від мінометного ВИБУХУ а його друга, Історика, розірвало на кавалки, і тато збирав сина по кусочках в чорний мішок.
 
"Кожного разу, коли моя родина йтиме на Марсове, перед нашими очима стоятиме не маестат Спокою, Пошани і Слави , а ця купа заліза, яка символізує чиюсь тупість.
Тому я прийняла рішення перенести тіло Артемка на місце поховання Пластунів-Героїв на Личакові.
Так, це буде скандал.
Так, я його не хочу.
Але
Я вчора була на Марсовому", – написала мати Героя.
 
Жінка звинувачує чинного мера міста Андрія Садового, зі згоди якого встановили пам'ятник без належного конкурсу. Іванка Димид вважає, що Садового потрібно обов'язково зняти з посади.
 
"Війну варто закінчувати хоча б для того щоб переобрати мера Львова ( виявляється, він меритиме поки триває війна, бо вибори під час бойових дій не роблять)
І вже не буде ні Бойка ні Москаленка, які бавляться в доброго і поганого поліцейського, не буде головного архітектора Львова Коломєйцева….", – йдеться у повідомленні жінки.

ІА "Вголос": НОВИНИ