Про це сьогодні під час брифінгу повідомив генеральний директор ВАТ «Концерн Хлібпром» Роман Хрущ.
На новій лінії вироблятиметься 2 види продукції: хліб та слойки.
«Цех виготовляє продукцію, як в готовому, так і в замороженому стані. Всю сертифікацію цеху ми проведемо ще цього півріччя. Це комплексне виробництво, яке може задовольнити попит, як на хлібну продукцію, так і на листкові вибори з начинкою і без, багети, чіабатти тощо», - поінформував Роман Хрущ.
Максимальна потужність лінії складає 30 тонн продукції на добу. Сьогодні лінія проходить тестування. З 25 лютого, коли отримають усі дозволи, планується запустити лінію у повному обсязі і розпочати збут товару.
«Це хліб преміум сегменту. Це дорогі вироби. Ціну на них покаже попит і ринок. Це не будуть європейські ціни, це буде європейський хліб за українськими цінами, трохи дорожчими ніж ми звикли бачити», - поінформував голова Наглядової Ради ВАТ «Хлібпром» Вадим Вишневський.
Продаж цієї продукції планується по всій Україні, в майбутньому з виходом на міжнародні ринки. У виробництво компанія передбачає залучити близько 50 працівників.
Інвестиції у нову лінію склали близько 100 млн. грн.. Обладнання лінії закуповувалось в Італії, Франції, Німеччині.
ІА "Вголос": НОВИНИ