Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Так, вчора ввечері прикордонники зупинили для перевірки автомобіль, на якому 39-річний чоловік збирався виїхати у Польщу.

Під час перевірки у чоловіка виявили мисливську рушницю та пістолет. Вже у багажному відділенні між заднім сидінням водія та газовим обладнанням, а також під обшивкою автомобіля, прикордонники виявили: затворну раму зі стволом та прицілом, патрони з гумовою кулею, світло-шумової дії та для спортивної стрільби, одинадцять ножів, багнетів та шабель, бортовий авіаційний годинник та авіаційний варіометр.

Також в авто українця було знайдено 600 монет різного номіналу, серед яких російські ювілейні монети, викарбувані з нагоди алексії АР Крим з антиукраїнською пропагандою, колекцію поштових марок, яка налічує близько 1 500 штук, 150 банкнот, близько 200 різних нагрудних знаків, медалей та відзнак, дев’ять годинників, старовинну ікону, недійсні посвідчення та пусті бланки посвідчень у кількості 100 штук, георгіївські стрічки та іншу символіку СССР.

Крім того, прикордонники знайшли речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо марихуану.

Зловмисника у Польщу не пустили, натомість передали його співробітникам СБУ. Виявлені «знахідки» вилучили та відправили на експертизу.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ