Чому випадає волосся?

Після літнього сезону випадає волосся, на яке негативно вплинули перепад температур, зміна клімату, морська вода, ультрафіолет (сонячні промені збільшують кількість вільних радикалів, що сприяє переходу фолікулів в фазу спокою). У жінок в цей період відбувається невелике зниження естрогену в крові: цей гормон впливає в тому числі і на ріст волосся. Отже, шевелюрі потрібна допомога.

Для домашніх медових процедур підійде акацієвий, липовий, квітковий, гречаний, соняшниковий мед. Мед – ефективний компонент для масок, добре вбирається у волосся, наповнюючи його природними вітамінами і мікроелементами. Якщо часу для приготування суміші у правильній пропорції немає, використовуйте косметичні засоби зі збалансованою формулою.

Косметика з медом для волосся: зволожуючі, зміцнювальні, живильні маски

В інтернет-магазині MAKEUP є спеціальний розділ: маски з медом для волосся, який доступний за посиланням:https://makeup.com.ua/categorys/1065041/. Там представлена продукція вітчизняних, азіатських та європейських виробників.

Якщо ви помітили сильне випадіння, слід звернутися до трихолога, щоб з’ясувати причину проблеми. При помірному випадінні можна:

Пропонуємо топ медової косметики, що користується попитом:

Ці продукти довели свою ефективність, підходять для ламкого, тьмяного, ослабленого волосся. Вони добре живлять, зволожують, перешкоджають випадінню, відновлюють структуру локонів по всій довжині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ