Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Російські окупанти продовжують терор проти мирного населення України. Сьогодні викрали Циркунівського сільського голову Миколу Сікаленка. Окупанти викрали Миколу Васильовича з власного будинку, за словами свідків, рушили в напрямку Липців», - написав Синєгубов.

За його словами, нині обласна влада спільно із правоохоронцями з’ясовують обставини викрадення посадовця і роблять усе можливе, аби його знайти і повернути.

Як повідомлялось, загарбники вже не вперше вдаються до викрадень очільників місцевих громад на Харківщині та чинять тиск на мирне населення. Раніше росіяни викрали голову Великобурлуцької громади Віктора Терещенка, якого вдалося звільнити з полону.

Як писав «Вголос», 20 березня  Харківській області російські окупанти захопили у полон гуманітарну колону, що рухалась у напрямку до Вовчанська. Зв'язок з водіями зник невдовзі після їх виїзду на тимчасово непідконтрольну територію.

21 березня заступник голови ОВА Роман Семенуха повідомив , що «затримані повернулися. Живі та мотивовані боротися за Україну далі».

ІА "Вголос": НОВИНИ