Про це повідомляє RaiNews 24.

За інформацією видання, На острові Іскія в муніципалітеті Барано українка впала з висоти близько двох метрів і не могла рухатися, вона зтелефонувала та надсилала повідомлення з проханням про порятунок до свого співмешканця-росіянина, але він проігнорував. Українку знайшли мертвою наступного ранку. 

Під час розслідування затриманий навіть сказав, що в ніч на 14 липня він вийшов на пошуки своєї співмешканки, знайшов її серед рослинності ще живу. Він нібито сказав жінці, що «вона повинна буде спати там всю ніч». Наступного ранку він знайшов її вже мертвою, - пише видання.

Також з’ясувалося, що під час їхніх стосунків 41-річний чоловік неодноразово бив і погрожував ножем українці.

Одного разу він спалив її одяг і навмисно кинув її в запалений вогонь, спричинивши опіки другого ступеня сідниць, рук і живота. Також він не дозволяв їй часто зустрічатися і бачитися з членами своєї сім'ї, яких він ненавидів за те, що вони українці.

Називав лайняними українцями, які повинні померти. Після знущань декілька разів жінці доводилося звертатися по допомогу до відділення невідкладної допомоги лікарні Лакко-Амено, - пишуть журналісти.

ІА "Вголос": НОВИНИ