Про це Gazeta.ua розповів представник агенції рекламної агенції Олександр.

«Оренда акаунта в соцмережі залежить від кількості друзів на сторінці та того як давно він зареєстрований, - каже Олександр. - потрібно, щоб сторінка діяла не менше року і була активною, тобто, якщо на неї заходили не рідше ніж раз на тиждень. Найбільше цікавлять сторінки у мережі «Facebook».

Користувач повністю передає доступ до сторінки на 2-6 місяців. Поки сторінка в оренді - не має право на неї заходити. Оплата відбувається щотижня на картку «Приватбанку».

«На сторінці ми розміщуємо товари і послуги, які продаємо. Цю сторінку будуть бачити українці і закордонні користувачі. З свого боку обіцяємо, що ніяких незаконних товарів рекламувати не будемо. Якщо користувач побачить щось, що його не задовольняє може заблокувати сторінку»

Із власником сторінки рекламна агенція підписує договір, в якому вказується термін оренди та розмір оплати.

«Свої сторінки здають в оренду вже близько 3 тисяч українців. Це вигідно рекламним компаніям. По перше, в групі у людини люди приблизно однакового віку, достатньо забезпечені, бо мають доступ до мережі. На сторінках часто розміщають рекламу інтернет магазинів. Ви швидше купите товар, який розміщений на сторінці друга, ніж з невідомого магазину», - додав Олександр.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ