Про це повідомив у фейсбуці глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, мирних громадян окупанти бомбили у всіх вільних містах. У Привіллі один загиблий.

«Орки зосередилися на наступі на Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках, хочуть повністю захопити Попасну та Рубіжне, і наступати на Сєверодонецьк. Ключове слово »хочуть«. На Сєверодонецькому напрямку після встановлення контролю над Новотошківським, росіяни наступають у напрямку населених пунктів Нижнє та Оріхове», - каже Гайдай.

Та зауважує, що у ЗСУ інша думка з приводу «хотєлок» рашистів: на Донбасі за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено дев’ять танків, одинадцять артилерійських систем, чотири одиниці спеціальної та сімнадцять одиниць броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної та шіснадцять одиниць автомобільної техніки, чотири паливозаправники та одну зенітну установку. 

Як писав «Вголос», у  Сєвєродонецьку священнослужитель УПЦ МП передавав ворогу відомості про дислокацію українських військ.

Також ми повідомляли, що 27 квітня  ворог обстріляв з артилерії місто Зеленодольськ, села Мар’янське та Велика Костромка у Дніпропетровській області, постраждало підприємство енергетичної інфраструктури, одна людина поранена. 

ІА "Вголос": НОВИНИ