Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

За його словами, військові РФ встановили кілька додаткових мобільних блокпостів в різних частинах населеного пункту та перевіряли всі автівки.

Сили спротиву, чиїм символом стала літера Ї, продовжують допомагати ЗСУ чинити фізичний та психологічний тиск на загарбників, ліквідовуючи колаборантів, підпалюючи склади з боєприпасами та малюючи по всьому місту символи партизанського руху.

Ввечері окупанти провели антипартизанську операцію. Мобільні блокпости по основних дорогах міста з перевіркою всіх автівок. Безуспішно. Але це ніяким чином не вплинуло на продовження акції спротиву", – пише Андрющенко.

Водночас він звертає увагу, що незаконна російська влада жодним чином не намагається покращити життя цивільного населення. Людям доводиться робити імпровізаційні «буржуйки» з чохлів для мін та інших підручних засобів, щоб приготувати собі їжу.

Також «Вголос» писав, що 18-річна кримчанка демонстративно відмовилася від свого російського громадянства. На одному з українських пунктів пропуску дівчина порвала паспорт рф, заявивши, що не хотіла його отримувати.

ІА "Вголос": НОВИНИ