«Це буде великий сюрприз для дітей, батьків і загалом всіх жителів. Я думаю, такого свята з часів незалежної України тут ще не було. Адже об’єкт надзвичайний та дуже якісно виконаний. А ще збудований за всіма нормами. Тут передбачено: хороші вентилятори, системи сучасного опалення та навіть ізоляторну» - розповідає голова Підберезівської об’єднаної громади Василь Коваль.

На будівництво витратили кошти з місцевого та обласного бюджету, а також представників бізнесу, які долучилися до проєкту.

«Варто висловити вдячність тим людям, які взяли активну участь у реалізації даного об’єкту. Зокрема, Григорію Козловському, Ірині Гримак та депутатам Львівської міської ради Олексію Різнику та Юрію Ломазі, які теж зробили свій внесок у цю справу» - додає Василь Коваль.

Великою перевагою є те, що втілення проєкту стане подарунком не лише для Підберізців, але й зможе вирішити значну частину проблем і самого Львова.

«Це один з небагатьох випадків коли симбіоз бізнесу, місцевого самоврядування, посадових осіб виконавчих органів призвів до того, що ми отримали щось. Цього року і Підберізці, і всі хто причетні до цього дійства були чемні. Тому в неділю, 19 грудня, ми чекаємо Миколая» - наголосив депутат Львівської міської ради від партії «Європейська солідарність» Олексій Різник.

ІА "Вголос": НОВИНИ