Музиканту, якого всі називали Боб через його студію звукозапису Bobina Records, було лише 50 років.

 

Про втрату колеги та близького друга повідомили представники гурту «Антітіла» на своїй сторінці в Instagram. Вони поділилися спільним фото із продюсером, а також теплими спогадами про нього.

«Велика втрата для нашої команди. Боб – музикант, крутий саунд-продюсер, звукорежисер. Останні 8 років саме на студії Дмитра, Bobina records, »Антитіла« записували свої пісні і відточували звучання композицій. Боб завжди підтримував наші авантюри. »Любили і поважали Боба за його талант, майстерність, витонченість у професійній діяльності, гумор, відданість і наполегливість«, – ділиться директор гурту Сергій Вусик. Остання творча робота Боба – це перезведення і ремастерінг альбому MLNL для випуску його на вініловій платівці. Ця платівка обов‘язково вийде. В пам‘ять про нашого друга. Ми дуже сумуватимемо», – повідомляється на сторінці колективу.


Також про смерть Хомулка розповіла українська співачка та поетеса Катя Рогова.

На своїй сторінці у Facebook вона написала: «Ну як так…Нас передчасно покинула світла людина… В його студії Bobina Records були записані шедеври української рок-музики. »Димна Суміш«, Boombox, »Нервы«…RIP… Співчуваю рідним, друзям, колегам-музикантам».

Відомо, що Хомулко народився 1 січня 1972 року у Запоріжжі. Жив та працював у Києві. У нього залишилася дружина Ганна Марченко, у шлюбі з якою музикант прожив 25 років.

Нагадаємо, танкісти 93-ї бригади знищили російський танк Т-72 поблизу села Сулигівка на Харківщині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ