"Наша нація виховувалась на прикладі конкретних героїв. Сьогодні ми схиляємо голову перед українськими захисниками. Чимало з них на фронті периймаються ідеями УПА. і тому ці марші, це є наша перемога. Сьогодні маємо 16-й Марш слави УПА в центрі Києва. Це приклад зміни стереотипів мислення усіх українців" - говорить політик.

Олег Тяшгнибок подякував партійцям за спільну 30-річнц діяльність, та наголосив, що сьогодні у близько 350 громадах по всій Україні на 14 жовтня з ініціативи свободівських депутатів підіймають поруч з державними прапорами червоно-чорні стяги УПА. 

«Це є наша ідеологічна перемога, що в українській столиці немає московського проспекту, а є проспект Бандери» - підсумував лідер націоналістів. 

Нагадаємо, вже традиційно 14 жовтня в центрі Києва відбувається Марш слави УПА, на честь свята Покрови. В цей день християни східного обряду відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, а в Україні святкують День створення Української повстанської армії, День українського козацтва, а також офіційне державне свято - День захисників та захисниць України. 

ІА "Вголос": НОВИНИ