Путінський прихвостень Дмитро Куликов уважає, що Україна має створити нову державу, де росіянам буде комфортно. Жорстку відповідь на його неадекватні мрії дала українська журналістка Яніна Соколова.

У новому випуску свого шоу «Вечір з Яніною Соколовою» вона запропонувала для України назву «Ідіть на х*й», яка буде актуальною виключно для росіян.

«Ура, дочекалися, нарешті з'явилося вирішення всіх наших українських проблем! Бачите, як у росіян виходить – щоб їм у Читі комфортно жилося, треба розвалити і перезібрати свою державу. Я ж уже пропонувала – Київську Русь відтворити, зібрати Білоукроказазузію. Але якщо вам не подобається, у мене є ще варіант – створимо республіку Ідіть на х*й», – потролила вона всіх прихильників окупації України.

Для інших держав наша країна залишиться Україною, підкреслила Соколова.

«Ви такі до нашого кордону наближаєтеся, а там написано: «Ласкаво просимо, ідіть на х*й!». Причому для всіх країн світу ми залишимося Україною, а винятково у нашому з вами дипломатичному листуванні ми поміняємо: «На жаль, ми більше не хочемо купувати у вас ваш газ – з повагою, ідіть на х*й!», «Крим завжди був, є і буде нашим – з повагою, ідіть на х*й, Гоголь – український письменник – ідіть на х*й», – посміялася з росіян телеведуча.

Раніше повідомлялося, низка сайтів анексованого Криму та Росії поширила безглуздий фейк про населення Львівщини.

ІА "Вголос": НОВИНИ