Про це повідомляють власні джерела ТСН.ua.

За наявними даними, нові викрадення готуються стосовно прикордонників Луганщини. Готується принаймні дві засідки – на ділянці кордону, яка межує з російським Мілеровським районом та в зоні стику Воронезької та Ростовської областей. За повідомленням джерел, у операції задіють спецназ ФСБ, а викрадатимуть службовців, які перебувають на патрулюванні.

Нагадаємо, двоє прикордонників зникли на початку жовтня під час моніторингу кордону на Сумщині. Інцидент стався в районі села Знобтрубчевська. На тому напрямку, розповідає радник Держприкордонслужби Олег Слободян, прикордонники помітили підозрілий рух та виїхали на місце. Близько 8 вечора з офіцерами зник зв'язок.

Пошуки тривали цілу ніч та півдня, аж поки російські ЗМІ оприлюднили повідомлення про затримання двох українських військовослужбовців. Російська ФСБ не пустила консула України до двох затриманих українських прикордонників.

У РФ вже відбувся суд стосовно українських прикордонників - розгляд був за статтями щодо «незаконного перетину кордону» та «злісної непокори працівникам правоохоронного органу». Рішення суду – утримання 2 місяці під вартою. За інформацією джерел, їх утримують у московському СІЗО «Лефортово».

ІА "Вголос": НОВИНИ