Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великої Британії.

У розвідці нагадали, що прем'єр Росії Михайло Мішустін заявив, що мер Москви Сергій Собянін координуватиме «розробку заходів безпеки» в регіонах Росії. Це було за указом президента Росії Володимира Путіна про запровадження нового режиму рівнів небезпеки.

COVID-19. Проте Кремлю буде складніше ізолювати російське суспільство від наслідків «спеціальної військової операції» в Україні", - йдеться у повідомленні відомства.

Раніше стало відомо, що в оточенні Путіна назрів конфлікт. Невдачі у війні з Україною змушують окупантів вигадувати виправдання і шукати «стрілочників». Глава Чечні Рамзан Кадиров і засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин відкрито звинуватили у провалах керівництво Міноборони і Генштабу РФ. Путін ніяк не коментує закиди на адресу Сергія Шойгу та Валерія Герасимова, тим часом експерти не виключають змін у керівництві російської армії.

Аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що критика часткової мобілізації та провали на фронті змушують Путіна покласти відповідальність на міністра оборони Сергія Шойгу.

Нагадамо, в Херсонській області в Бериславському районі під час розмінування територій загинув керівник вибухотехніків обласної поліції Олександр Козюра.

ІА "Вголос": НОВИНИ