“Вголос” проаналізував на що скаржаться жителі кожного з  шести адміністративних районів міста

“Відчуття деякого безладу” в центрі міста"

Центральна частина міста, тобто Галицький район, має найбільше проблем з благоустроєм. Чи тому, що все таки найдавніший район Львова, чи містяни дбають, щоб перед туристами соромно не було. У всякому разі звернень на “Гарячу лінію” від жителів Галицького було найбільше.

 

 

«Ми живемо серед болота, калюж та ям»

Однаково невпорядкованими, судячи з кількості скарг, є Франківський і Залізничний райони.Схоже, що у всьому винен прикрий львівський дощ, бо “вимив” приховані проблеми назовні.

«Велика проблема - запарковані автомобілі»

Однакова кількість звернень на “Гарячу лінію” була від жителів Шевченківського та Личаківського районів. Схоже дощ їм не дошкуляв, але набридали автомобілі.

«Прошу вжити міри»

Найменше нарікань від жителів Сихівського району, тут лишень спортивний майданчик не впорядкований та стихійний ринок ніхто розігнати не може.

 

«Я що не людина, що мною можна нехтувати»

І незалежно в якому районі Львова ти проживаєш, громадський транспорт у всіх спільний і скарги одні і ті ж. Цього тижня вони стосуються, м’яко кажучи, неввічливості водіїв.

«Добре, що поки ще без жертв»

Оскільки цього тижня дощило, то львів’яни знову почали скаржитись, що ніхто не слідкує за деревами, які ростуть у дворах біля будинків. Бо і гілля б’є по вікнах і подекуди і стовбури дерев є трухлявими.

 

Грекова,8 навпроти 5 під'їзду росте дуже високе дерево! Гілки дерева нависають над дахом і в результаті опале листя забиває стоки, що призводить до затоплення квартири на 4 поверсі! Дерево при  вітрі і негоді  розгойдується і вдаряє по балконах!( Одне вікно в результаті вже розбите).

Сильний нахил однієї гілки в сторону балкону, в подальшому може створити аварійну ситуацію!

Прошу зрізати багатолітнє дерево верби, яке всередині дуплисте і вже трухляве. Дерево росте в дворі, дуже близько перед вікнами. Через це на перших поверхах завжди темно і сиро.А найгірше, що під час сильних беревіїв з нього ламалось і падало дуже багато гілок, добре, що поки ще без жертв. Місцезнаходження - вул. О. Кошиця, 9

Цікавинки тижня

Як твердять львів’яни, цього тижня у місті “працював” контактний зоопарк. Сподіватимемось, що це буде не на постійній основі.

ІА "Вголос": НОВИНИ