Про це повідомляє Astra із посиланням на свої джерела. 

Як зазначається, внаслідок прориву російського кордону бійцями РДК та інших збройних формувань 12 березня чотири військовослужбовці Росгвардії загинули, а ще чотири отримали поранення в районі села Нежеголь Шебекинського міського округу Білгородської області. Їх атакував безпілотник. У тому ж місці БПЛА знищив автомобіль Росгвардії «Урал» і гармату-гаубицю Д-20. 

Також повідомляється, що щонайменше двоє військовослужбовців міноборони РФ поранено вранці 12 березня під час перестрілки з буцімто українськими військовослужбовцями в районі села Журавлівка бєлгородського району бєлгородської області. Варто зазначити, що інформація про нібито українських бійців – не підтверджена українськими військовими структурами. 

За даними Astra, ще кілька військовослужбовців також дістали поранення під час боїв в районі Журавлівки, їхня точна кількість невідома. 

Крім того, ще один військовослужбовець позавідомчої охорони поранений унаслідок ракетної атаки й атаки БПЛА на Грайворон бєлгородської області 12 березня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ