Редакція сайту «Вголос» отримала ексклюзивне відео її стрімів. Щоб зрозуміти, що вона думає про Україну, українську мову та ЗСУ потрібно їх подивитися.

Але спочатку нагадаємо, що звати горе-блогерку Христина Горун, вона львів’янка. Інстаграм «чорної мамби» закритий, натомість, чимало роликів вона опублікувала у своєму Тік Ток. Публічно принижувати Україну вона почала після гучного скандалу з молодиками, які слухали пісні українофоба Григорія Лєпса у центрі Львова. Вона стала на захист хлопців і написала, мовляв, вона слухала і буде слухати російське. Водночас дівчина назвала українських виконавців несмаком та погрожувала розправою за негатив у її бік. Окрім того, за нашими даним, у 2019 році дівчина була у Москві. Це підтверджують і фото дівчини з відповідною локацією.

Після розголосу Христина Горун записала нове відео. Дівчина «впала на мороз» та заявила, що не пам’ятає, щоб писала звинувачення в сторону бійців ЗСУ. За словами Горун, їй нібито вчора зламували акаунти. Замість вибачень вона спробувала виправдатися за свій вчинок.

«Не знаю, чи це було написано мною, чи не мною. Можливо, я писала це у перші дні війни», - зазначила скандальна блогерка.

Журналістам вдалося отримати відео зі сторіс закритої сторінки у Інстаграмі «Чорної Мамби». Ці відео вона знімала вже після ситуації з «любителями пісень лєпса». 

На відео впевнено заявляє, що буде продовжувати спілкуватися російською мовою, дивитися російські серіали та слухати російську музику. Українок, які роблять їй зауваження, вона називає «жалюгідними» та «мотлохом» і пропонує їм просто відписатися від її сторінки.

«Не подобається? Просто, бл***, зникніть, на**й, патєряйтєсь. А коли мій Інстаграм очиститься від цих нацистів, то повернемося до теми й**нутих мамаш», - зазначила скандальна блогерка.

Матір скандальної львів'янки Галина Горун відреагувала на скандал і засудила висловлювання доньки. Жінка працює викладачкою іноземної мови Львівського державного університету внутрішніх справ. Вона засуджує поведінку доньки. Вона розповіла, що її 30-річна донька Христина проживає окремо і з мамою та своєю молодшою сестрою не спілкуються, в них погані стосунки.

«Нема слів. На це можна реагувати тільки негативно і ніяк інакше. Вона стала неконтрольована після трагічної смерті батька, впливу на неї ніхто не має. Вона робить, що хоче. Я працюю в університеті, спілкуюся з дітьми, викладаю, і не хотіла би, щоб моя донька так поводилася. В нас неодноразово були конфлікти», – розповіла Галина Горун.

За нашою інформацією, скандальній блогерці вже закрили можливість входу у низку львівських закладів, зокрема Emily Resort , Grand hotel та «Банк готель».

Редакція сайту «Вголос» звертається до СБУ з проханням якнайшвидше затримати і покарати горе-блогерку. Також закликаємо львівські заклади відпочинку долучитися до ініціативи і закрити вхід для зрадниці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ