Кілька випадків, за інформацією патрульної поліції Львівщини, заслуговують особливої уваги.

Близько 4-ї години ранку патрульні отримали виклик на вулицю Хвильового, де зі слів заявника, троє осіб вибивають двері. На місці події патрульні побачили жінку та двох чоловіків, які з вулиці конфліктували із чоловіком, що визирав із вікна на першому поверсі. Сварка супроводжувалася лайкою, гучними криками. Всі учасники скандалу були п’яними. На зауваження патрульних не реагували.

Інспектори вирішили втихомирити буянів у відділку: чоловіки 30 і 33 років почали чинити опір. Один з них порвав форму патрульному. Врешті їх таки вдалося «пов’язати». Скандалістам загрожує відповідальність за опір працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків.

Також гарячі розбірки виникли близько 5-ї години ранку між особами, які святкували Новий рік на вулиці Академіка Романа Кучера. У під'їзді стояла жінка - в одній руці вона тримала предмет, схожий на пістолет, а в іншій — мачете. На вказівки поліцейських покласти речі на підлогу, не реагувала. Патрульні вибили ймовірну зброю із її рук. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Окрім того, близько 5-ї години патрульні отримали виклик у нічний клуб на проспекті Чорновола про грабіж. Потерпілий сказав, що в нього викрали 3 тисячі гривень. Патрульні обстежили прилеглі території та виявили 25-річного львів'янина, фото якого показав заявник.

Однак, через деякий час потерпілий відмовився від заяви.

Загалом у Львові впродовж ночі трапилися 9 ДТП: в одній з аварій травмувалися люди. Ще Патрульні склали 8 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ