Рецепт курячих гомілок під апельсиновим соусом

Цитрусові і фруктові добавки давно відмінно зарекомендували себе в поєднанні з м`ясними і овочевими продуктами. На основі апельсина або мандарина виходить просто ідеальний соус для птиці. 

Інгредієнти:

Для маринаду:

Приготування:

  1. Викладіть курячі гомілки до глибокої посудини.
  2. Для маринаду  змішайте гарячий мед, соєвий соус, гірчицю та апельсиновий сік. Ретельно змастіть курячі гомілки маринадом і перекладіть до жаротривкої форми.
  3. Апельсини наріжте кружальцями й викладіть на курячі гомілки та поміж ними.
  4. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте 30 хвилин

Подавати  цю страву з картопляним пюре, овочами на грилі або свіжим салатом.

ІА "Вголос": НОВИНИ