Рецепт курячих гомілок під апельсиновим соусом
Цитрусові і фруктові добавки давно відмінно зарекомендували себе в поєднанні з м`ясними і овочевими продуктами. На основі апельсина або мандарина виходить просто ідеальний соус для птиці.
Інгредієнти:
- 1 кілограм курячих гомілок;
- 2 апельсини;
- 6 зубчиків часнику;
- свіжі гілочки орегано.
Для маринаду:
- 4 столові меду;
- 1 столова ложка соєвого соусу;
- 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
- 50 мілілітрів апельсинового соку.
Приготування:
- Викладіть курячі гомілки до глибокої посудини.
- Для маринаду змішайте гарячий мед, соєвий соус, гірчицю та апельсиновий сік. Ретельно змастіть курячі гомілки маринадом і перекладіть до жаротривкої форми.
- Апельсини наріжте кружальцями й викладіть на курячі гомілки та поміж ними.
- Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте 30 хвилин
Подавати цю страву з картопляним пюре, овочами на грилі або свіжим салатом.
ІА "Вголос": НОВИНИ