Салат ”Новорічна казка”

Ситний, бо поєднуються два види м'яса, свіжий, бо є овочі, зовсім не важкий – немає ні майонезу, ні картоплі, а вишуканого смаку страві додає груша. Такий салат стане чудовою прикрасою новорічного столу.

Інгредієнти:

Для салату:

Для заправки:

Спосіб приготування:

Болгарський перець порізати кубиками.

Огірок тонкою соломкою.

Яловичину та куряче філе – тонкими скибочками.

Грушу порізати кубиками.

Зелену цибулю подрібнити.

Для заправки змішати подрібнений часник, гірчицю, соєвий соус і влити олію.

Заправити салат за годину до подачі, щоб всі компоненти промаринувалися. 

Перед подачею посипати кедровими горішками або кунжутом.

Салат «Королівський»

У такого роду салатах, головною родзинкою є чудові поєднання контрастних смаків: солодкі апельсини і солоні крабові палички, часник і кукурудза – це дуже оригінально і прекрасно підходить до інших закусок.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Спосіб приготування:

Продукти ріжемо досить великими шматочками. 

Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо.

Змішуємо усе і заправляємо майонезом до смаку.

Салат з авокадо, тунцем та помідорами чері

Якщо не маєте бажання переобтяжувати свій організм майонезами на Новорічні свята, готуйте салатики на кшталт цього. Це дуже корисно, яскраво-красиво і до того ж смачно.

Інгредієнти:

Для салату:

Для заправки:

Приготування:

Салатне листя добре миємо і рвемо на шматочки.

Помідор чері нарізаємо навпіл.

Огірки і авокадо – миємо, очищаємо і нарізаємо.

З консервованого тунця зливаємо рідину подрібнюємо його на шматочки.

Викладаємо на тарілку: салатне листя, помідори чері, огірки, авокадо і шматочки тунця.

Інгредієнти заправки змішати в окремій посудині і полити салат.

ІА "Вголос": НОВИНИ