Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.
- молоко – 150 мл.
- олія соняшникова – 120 мл.
- цукор – 150 гр.
- щіпка солі
- ванільний цукор – 10 гр.
- борошно – 230 гр.
- розпушувач для тіста – 15 гр.
- цедра апельсина (за бажанням)
Спосіб приготування:
- У глибокій посудині змішуємо яйця з щіпкою солі, цукром і ванільним цукром. Збиваємо вінчиком до розчинення сипучих інгредієнтів.
- Доливаємо олію, перемішуємо.
- Додаємо молоко кімнатної температури.
- Далі висипаємо цедру апельсина, перемішуємо.
- Борошно змішуємо з розпушувачем для тіста. Просіваємо до маси у два підходи.
- Розмішуємо вінчиком і переливаємо у форму застелену пергаментом.
- Випікаємо у духовці розігрітій до 180 С. протягом 30-35 хв.
- Ще гарячим змащуємо ззовні і по боках варенням або джемом та посипаємо кокосовою стружкою.
ІА "Вголос": НОВИНИ