Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. У глибокій посудині змішуємо яйця з щіпкою солі, цукром і ванільним цукром. Збиваємо вінчиком до розчинення сипучих інгредієнтів.
  2. Доливаємо олію, перемішуємо.
  3. Додаємо молоко кімнатної температури.
  4. Далі висипаємо цедру апельсина, перемішуємо.
  5. Борошно змішуємо з розпушувачем для тіста. Просіваємо до маси у два підходи.
  6. Розмішуємо вінчиком і переливаємо у форму застелену пергаментом.
  7. Випікаємо у духовці розігрітій до 180 С. протягом 30-35 хв.
  8. Ще гарячим змащуємо ззовні і по боках варенням або джемом та посипаємо кокосовою стружкою.

ІА "Вголос": НОВИНИ