Баклажани на зиму

Інгредієнти:​​

 

Спосіб приготування:

Баклажани поріжте  уздовж і поперек на 8 частин.

Посипте сіллю (1-2 ст. ложки з гіркою), перемішайте  і дайте постояти  2 години.

Готові баклажани залийте маринадом, простерелізуйте 15 хвилин і закрутіть у банки.

Лечо з перцю і баклажанів

Інгредієнти:​​

Рецепт приготування:

Баклажани «Тещин язик»

Інгредієнти:

Баклажани миємо і очищаємо  від шкірки.

Промиваємо помідори  і чистимо перці. 

Часник разом з очищеними перцями й томатами перемелюємо.

Баклажани підсмажуємо на сковорідці.

Підсмажені баклажани висипаємо в каструлю, додаємо   оцет, олію, сіль, цукор та   тушкуємо 20 хвилин. Гарячі баклажани розкладаємо у стерильні банки і закручуємо.

.

ІА "Вголос": НОВИНИ