Про це повідомляє поліція Полтавської області.

14 липня до поліції Кременчука надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля. Увечері 16 липня викрадену дитину виявили в будинку 25-річного чоловіка-транссексуала.

Октябрський районний суд міста Полтави визначив запобіжний захід для 25-річного мешканця Кременчуцького району – 60 днів тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 60 560 гривень.

«Я потрапила, бо хотіла знайти головний кабінет, щоб у лікаря запитати, що треба, які документи для всиновлення. Одна з палат була відкрита. Вона хвалилась, говорила про цю дитину. І оце коли вона пішла, я побачила, що дитина у такому одязі. І мені так стало її жаль. Це мене й перемкнуло. У мене була така мрія. Мати маленьку дитину, доглядати за нею, дати їй все. У мене є доходи, у мене є хлопець, я отримую по 57 тисяч в місяць, у мене нормальні доходи», – заявила під час судового засідання трансгендерна жінка.

Підозрюваному інкримінують частину другу статті 146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі на строк до п'яти років.

ІА "Вголос": НОВИНИ