Про це повідомив начальник управління промисловості, якості та стандартизації Білкоопспілки Олександр Орєхов, пише «АПК-Інформ».
«Білкоопспілки найближчим часом випустить пробну партію замороженого березового соку. Після оцінки смакових якостей, корисних властивостей буде прийнято рішення про подальше виробництві такого продукту», - зазначив Олександр Орєхов.
Першу партію замороженого соку планується виготовити на Молодечненському харчовому комбінаті.
Білкоопспілки традиційно випускає березовий сік з цукром, купажований різними фруктовими соками, а також з додаванням трав і плодів. Цього року разом з виробництвом соку за традиційними рецептами на Червенські виробничо-харчовому заводі буде випускатися газований березовий сік.
Підприємствами споживкооперації вже заготовлено 284 тонн березового соку. Всього в поточному році на базі організацій Білкоопспілки планується переробити 1 тис. тонн соку, що в 3 рази більше минулорічних обсягів
ІА "Вголос": НОВИНИ