У перший день серпня у Львові увечері біля оперного театру сталася аварія за участю трамвая і легковика.

Водій автомобіля, що рухався від вулиці Городоцької у бік театру Заньковецької раптом захотів чи то обігнати авто, що їхало попереду, чи повернути ліворуч, на площу Різні.

На відео, яке розмістила у соцмережі Гаряча лінія міста Львова (Адміністратор 1580), видно, що автівка начебто хотіла спочатку обігнати автомобіль, що їхав попереду, але побачивши на зустрічній трамвайній колії трамвай, водій авто розгубився. Він почав повертати то ліворуч, то їхати прямо у зустрічний трамвай. Можливо, сподівався, що трамвай притормозить. Нарешті, водій легковика вирішив звернути ліворуч, однак у цей момент трамвай уже зблизився і протаранив задній правий бік легковика, який після удару таки повернув ліворуч за будинок, що за адресою Торгова, 15.

Відео ТУТ

 

Відео аварії біля оперного

Варто сказати, що у цьому місці аварії трапляються дуже часто. Автомобілі, що рухаються від центру міста, не завжди зупиняються на уже жовтий сигнал світлофора. Відтак при перетині з вулицею Торгова часто опиняються на дорозі зустрічного транспорту, який їде на зелене. І на протилежному боці пішоходи переходять вулицю також на зелене світло.

«Вголос» писав про аварію тут 1 червня.

Тут, навпроти будинку на вулиці Торговій, 15, сталася автомобільна троща.

ІА "Вголос": НОВИНИ