Про це заявив депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Осип Магур під час прес-конференції сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Осип Магур розповів, що у Дрогобицькому районі зібралися голови всіх сільських та селищних рад, щоб обговорити Перспективний план об’єднання територіальних громад.

«На цих зборах склали протокол, у якому йдеться про те, що на Львівщині зараз відбувається далеко не добровільне об’єднання громад. Люди розуміють, що така реформа призведе до знищення села. Ніякого обговорення ніколи не було. В адміністрації написали, що в той самий час провели зустрічі в різних місцях із тисячами людей, однак нічого цього не було», – сказав депутат.

Він додав, що на зборах сільських та селищних голів Дрогобиччини вирішили, що в цьому районі об’єднання територіальних громад не проводитимуть і там залишаться 47 рад, які функціонують нині.

Як писав «Вголос», у вівторок, 16 червня, депутатам Львівської обласної ради не вистачило голосів, щоб затвердити Перспективний план об’єднання територіальних громад Львівщини.

ІА "Вголос": НОВИНИ