Про це повідомила Поліція Києва.

Як зазначають правоохоронці, 30-річний водій Chevrole збив пенсіонера, який саме переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Після скоєного керманич залишив місце пригоди, а 73-рчний постраждалий від отриманих травм невдовзі помер у лікарні.

Поліцейські встановили, що порушником є 30-річний мешканець Київщини. Слідчі затримали винуватця автопригоди в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили транспортний засіб.
 
Правоохоронці повідомили затриманому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 286– порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого, та ч.1 ст. 135 – залишення в небезпеці. Наразі слідчі подали до суду клопотання про обрання водію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Порушнику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ІА "Вголос": НОВИНИ