Про це повідомляє поліція Києва.

Як зазначили правоохоронці, 28-річний киянин познайомився із 8-річним хлопчиком, представився його однолітком та упродовж тривалого спілкування вів з хлопцем розпусні бесіди, надсилав фото порнографічного змісту та вмовив потерпілого зробити аналогічні світлини для нього. 
До поліції із заявою про злочин звернувся батько малолітнього киянина та розповів правоохоронцям, що виявив в телефоні сина світлини порнографічного характеру, які йому надіслав невідомий через месенджер.
 
"Оперативники Подільського управління поліції у ході розшукових заходів встановили, що зловмисником виявився 28-річний місцевий мешканець. Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Як з’ясувалось, чоловік є прихильником популярної комп'ютерної гри й саме під час онлайн спілкування з іншими учасниками він підшукував малолітню особу для своїх злочинних намірів", - йдеться у повідомленні.
 
Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 (Розбещення), ч. 2 ст. 301 (Розповсюдження зображень або інших предметів порнографічного характеру серед неповнолітніх) та ч. 1 ст. 301-1 (Зберігання дитячої порнографії) Кримінального кодексу України.
 
За клопотанням слідчих фігурант перебуватиме під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ