Як повідомляє «Вголос», йдеться про малі архітектурні форми, власники яких не мають боргів перед містом. Таке звернення озвучили депутати Європейської Солідарності на крайньому пленарному засіданні сесії Львівської міськради.

 

Міські обранці просять у міського голови Садового не демонтовувати зараз, у час війни, торгові точки місцевих підприємців, які сплачують податки, зберігають робочі місця та підтримують економіку. У виконавчого комітету ЛМР також просять призупинити розгляд питань про демонтаж кіосків за винятком тих, які мають непогашену заборгованість перед містом за оренду, місцеві податки і збори, а також за користування елементами благоустрою. Відповідне звернення озвучив депутат ЛМР від ЄС Роман Дуда.

«У зв’язку із воєнним станом в державі, з метою підтримки малого бізнесу Львова та максимального сприяння усім підприємцям, які сплачують податки до місцевого бюджету та зберігають робочі місця, чим підтримують економіку держави, потрібно напрацювати проект ухвали ЛМР з вирішенням проблемних питань підприємців, які здійснюють свою діяльність у «тимчасових спорудах», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 25 червня міський голова Львова Андрій Садовий заявив у ютуб-шоу «Культурна оборона» про плани демонтувати кав’ярню «Львівські круасани», яку наприкінці квітня відвідала Анджеліна Джолі, — заклад мали закрити нібито через порушення закону. Після поширення цієї інформації у ЗМІ мер написав у фейсбуці, що він пожартував.

ІА "Вголос": НОВИНИ