Про це повідомила Поліція Львівської області.

Так, 26 вересня, близько 09.40, на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля Hyundai Accent, 40-річний львів’янин, здійснив наїзд на 42-річного жителя Самбірського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був госпіталізований.
 
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько півночі на вулиці Любінській. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Kia Forte, 28-річний львів’янин, здійснив наїзд на 48-річну місцеву мешканку. Жінку госпіталізували.
 
Окрім цього, близько 13.20, на вулиці Тобілевича водій електровелосипеда, 23-річний житель одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на 65-річну львів’янку. Внаслідок ДТП жінка отримала травми та була госпіталізована.

 
За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ІА "Вголос": НОВИНИ