Про це повідомляє Українська академія друкарства.

«Ми кричимо, щоб ви почули!» – написали студенти, звертаючись до депутатів Верховної Рада України, Офісу Президента України, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Міністерства освіти і науки України.
Як зазначила на своїй сторінці у Фейсбук,  директорка «Львівського поліграфічного коледжу УАД»  Леся Хомчак, цей навчальний заклад – єдиний в Україні заклад фахової передвищої освіти, який готує фахівців для видавничо-поліграфічної галузі.
«Із приєднанням до Франкового університету (без сумніву, одного з кращих осередків академічної (але не поліграфічної!!!) освіти в Україні) буде знівельовано специфіку нашого коледжу, зруйновано та розмито майже столітні традиції підготовки фахівців для видавничо-поліграфічної галузі та інформаційного простору нашої держави», – наголосила директорка.
Нагадаємо, 8 листопада, на сторінці Української академії друкарства з`явилася інформація про приєднання Української академії друкарства до Львівського національного університету імені Івана Франка. Таке рішення МОН спричинило шквал обурень серед студентів УАД.
Як писав «Вголос», у суботу, 12 листопада, біля Довженко-Центру пройшла акція протесту проти нової керівниці Юлії Каждан. Протестувальники вимагають відставки Олександра Ткаченка.

ІА "Вголос": НОВИНИ