31 жовтня у львівському ресторанному комплексі Park. Art of Rest відбудеться благодійний “рожевий” гастровечір на підтримку жінок із раком молочної залози. Мета заходу – зібрати 500 000 гривень для Фонду підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family на дороговартісні ліки, які не покриваються державою. Ці кошти допоможуть пройти лікування жінкам, які борються з метастатичним раком молочної залози. 

Жовтень – місяць підтримки жінок із раком молочної залози, коли люди з історією раку, їх лікарі та команди підтримки в усьому світі вдягаються у рожеве, аби зробити рак видимим. Саме рожевий колір традиційно вважають символом надії та боротьби із хворобою, яка вражає кожну 8-му жінку у світі.

Важливою складовою вечора стане виступ Маркіяна Фецича – хірурга-онколога, мамолога та PhD, який розповість про важливість регулярних обстежень для жінок та надасть практичні поради. 

У програмі вечора передбачена дегустація вишуканого сету авторських страв від 5 талановитих шефів, який доповнить високогірна Карпатська вода VODA UA. Музичний супровід вечора забезпечать саксофон, піаніно та неймовірне виконання Павла Ільницького. А головне – гості вечора зможуть долучитися до благодійного аукціону з лотами від партнерів події та митців. Так, свої лоти вже запропонували медичний курорт преміум-класу Edem Resort Medical & SPA, найкращий готель Буковелю “HAY Boutique Hotel & SPA”, медичний простір “MedSpace”, мережа медичних лабораторій “Ескулаб”, перше інклюзивне ательє “Lady Di”, а ювелірний бренд “Марко Солі” представить на аукціоні ексклюзивну прикрасу. Також до заходу долучаться митці, зокрема сучасна українська художниця та фотографиня Ірина Депко та молодий український художник Лесь Панчишин, які готують полотна спеціально для аукціону. 

На кожного, хто придбає лоти, очікують приємні подарунки, і всі гості вечора гарантовано отримають маленькі сюрпризи від організаторів.

Це вже другий благодійний вечір, який організовує маркетологиня Наталія Котляр: у лютому разом із Фондом Inspiration Family вона збирала кошти для оплати дороговартісного дослідження ПЕТ-КТ для 42 пацієнтів Національного інституту раку з онкогематологічними захворюваннями, що потребують трансплантації кісткового мозку. Тоді завдяки підтримки гостей вдалося зібрати 392 000 гривень. 

Важливо зазначити — проєкт благодійних гастровечорів абсолютно некомерційний, тому кожна гривня з придбаних квитків та лотів направляється в БФ Inspiration Family.

Благодійність живе в кожному з нас. Це не тільки про гроші чи великі жести – це про турботу, підтримку і небайдужість. Щоразу, коли ми допомагаємо іншій людині, даруємо надію чи просту усмішку, ми змінюємо світ на краще. І кожен з нас може стати частиною цієї зміни. Вірю, що разом ми можемо подарувати не лише фінансову підтримку, а й віру, що ніхто не бореться наодинці” – зазначає організаторка заходу Наталія Котляр.

Деталі вечора: 

Адреса: м. Львів, вул. Д. Вітовського, 43А

Придбати квиток на благодійний гастровечір, ознайомитися з деталями можна за посиланням: https://charitydinner.online

Нагадаємо, що 20 жовтня – Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози. Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. За даними Національного канцер-реєстру України, у 2022 році на рак молочної залози захворіло понад 12 тисяч жінок.

З нагоди цього дня і впродовж усього жовтня міжнародні та українські пацієнтські спільноти нагадують про важливість вчасної діагностики, а також про підтримку онкопацієнтів.



Візуальний супровід до матеріалу: https://bit.ly/3zYrS2y 

ІА "Вголос": НОВИНИ