Про це повідомили на сайті ЛМР.

Відомо, що до правоохоронців сьогодні, 12 січня, надійшло повідомлення про «замінування» всіх навчальних закладів міста.

У зв'язку з цим школи діють згідно з протоколом дій: батьків учнів молодшої школи обдзвонюють, а старшокласники продовжать сьогодні навчання в дистанційному режимі.

Наразі у навчальних закладах Львова проводиться обстеження територій на наявність вибухонебезпечних речовин і предметів.

«Станом на сьогодні ще не всі заклади освіти вийшли на навчання – вчиться лише частина. Ми діємо за протоколом. Класні керівники обдзвонюють усіх батьків, дітей ми евакуюємо на вулицю, батьки приходять і забирають їх додому. Обстежуємо приміщення – на поверхах, всередині та ззовні – на наявність якихось невідомих предметів та вибухонебезпечних матеріалів. Будуть відповідні служби, вони обстежуватимуть заклади», - розповіла керівниця управління освіти Леся Васюта.

За даними правоохоронців, на місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Нагадуємо, раніше стало відомо про «замінування» школи №91.

ІА "Вголос": НОВИНИ