Про це повідомила Поліція Львівщини.

Повідомлення про пацієнта, доставленого до однієї з львівських лікарень з множинними травмами обличчя, крововиливом правої півкулі головного мозку надійшло у поліцію вранці 22 серпня. 

Поліцейські встановили особу травмованого чоловіка. Це був 59-річний мешканець одного з сіл Львівського району. Напередодні госпіталізації на вулиці Гетьмана Мазепи він розпивав спиртне разом зі своїм знайомим, 37-річним мешканцем Львівського району.

"Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший завдав старшому кількох ударів кулаком в обличчя, а коли той впав – удару ногою по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Після цього зловмисник втік з місця події", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
 
Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

ІА "Вголос": НОВИНИ