Для порятунку захисників «Азовсталі» задіяні всі можливі міжнародні організації та, практично, всі лідери світу, проте президент рф путін не дає згоди.

Про це в ефірі телемарафону повідомила заступник Міністра оборони Ганна Маляр.

Вона зазначила, що влада країни дуже багато робить для того, щоб звільнити захисників «Азовсталі», але це військова операція і її деталі розголошувати не можна.


«Ми змогли це донести і розповісти відверто родичам, тому що вони мають право це знати. І більшість питань, я дуже сподіваюся, що були зняті. Тому що ті пропозиції, які дуже часто в суспільстві – а давайте зробимо це, а давайте зробимо це - насправді вже були зроблені, просто Путін не дає згоди на те, щоб ми могли звільнити наших захисників »Азовсталі", - пояснила вона.

За словами Маляр, якби на заводі можливо було провести прямо зараз військову операцію і деблокаду, ЗСУ обов'язково це зробили б. У той же час розглядаються і розробляються різні плани, але це військові плани.

Зазначимо, у неділю Одещину не обстрілювали, але вибухи звучали – це українські сапери знешкодили дві російські міни, які пригнало штормом до узбережжя.

ІА "Вголос": НОВИНИ