Про це повідомляє Львівська міська рада з посиланням на результати лабораторно-інструментальних досліджень, проведених в закладі ресторанного господарства «Панська чарка», що на вул. Винниченка, 3 у Львові.
У 12 працівників не виявлено патогенних ентеробактерій. У чотирьох працівників виявлений патогенний золотистий стафілокок. Із 20 змивів бактерії групи кишкової палички знайдено в 1 – заварочному чайнику. У 5 взірцях: весільному торті, лососі слабосоленому, паштеті печінковому, шпондері запеченому, фарші м’ясному для приготування слойки виявлено бактерії групи кишкової палички та патогенний золотистий стафілокок. В буженині виявлені тільки бактерії групи кишкової палички.
Так, вода за санітарно-хімічними показниками відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Вода за санітарно-мікробіологічними показниками відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
Вміст нітратів в досліджених зразках (томати, огірки, перець, салат листовий «Латук») не перевищує максимальних рівнів згідно додатку до Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах , наказ №368 від 13.05.13р.
Бактерії роду «сальмонела» не виявлені.
ІА "Вголос": НОВИНИ