Про це повідомляє Telegram Головного управління розвідки Міноборони України.

«За наявною в ГУР інформацією,15 вересня 2024 року в місті Бєлгород проломили череп російському пропагандисту Коробову Олександру Олександровичу на прізвисько »Краб«. Від завданих травм співучасник воєнних злочинів та кремлівського геноциду українського народу помер», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ГУР, пропагандист працював на телеканалі «Росія 1», очолював його Бєлгородський пункт. Також він вихваляв російських воєнних злочинців в ефірах Ольги Скабеєвої.

До того ж Коробов створював контент для телеканалу «Звезда», що є ресурсом Міністерства оборони РФ, та отримував за це нагороди від диктатора Володимира Путіна.

Родом пропагандист був із Комсомольска-на-Амурі Хабаровского краю РФ, але фактично мешкав у Бєлгороді. Періодично він їздив до Москви за інструкціями.

Серед іншого, Коробов працював і на тимчасово окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях.

«Краб» не лише працював над пропагандою РФ, але й особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України", - зазначили в ГУР.

ІА "Вголос": НОВИНИ