Президент України Володимир Зеленський, можливо, потрапив в розряд улюбленців глави Білого дому Дональда Трампа.

Про це в коментарі OBOZREVATEL розповів експерт з невербальної комунікації, психолог Валентин Кім, аналізуючи поведінку Зеленського і Трампа на спільному підході до преси перед закритою зустріччю в рамках 74-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

Насамперед психолог зазначив, що обидва президенти поводилися досить вільно і навіть дещо вальяжно, але кожен в рамках свого діапазону.

Але головним відкриттям зустрічі стало те, що, судячи з поведінки Трампа, Зеленський потрапив в розряд улюбленців до американського президента та став в одну компанію з Кім Чен Ином та Володимиром Путіним.

«Це люди, з якими він демонстративно поводиться підкреслено ввічливо. Щодо до яких він не демонструє якихось агресивних жестів, згадати хоча б його знамените рукостискання з перетягуванням руки на себе. Є люди, яких він таким рукостисканням не нагороджує, він з ними не змагається, і це як раз ця трійця – Путін, Кім Чен Ин та Зеленський», – заявив експерт з невербальної комунікації.

Кім вважає, що таке ставлення лідера США до українського президента стало наслідком того, що вони обидва обійняли свою посаду, будучи несистемними політиками, по суті, випадково. Вони обидва відчувають досить серйозний тиск з боку еліт, і це люди, які прагнуть зміцнити своє становище.

ІА "Вголос": НОВИНИ