Про це повідомляє Telegram-канал «Ріа-Мелітополь»

Вибух стався в ніч проти 9 серпня біля торгового центру, в якому російські окупанти готувалися до фейкового «референдуму». Внаслідок пригоди загиблих немає, проте морально-психологічний стан загарбників різко погіршився.

Зазначається, що таким чином партизани передали окупантам попередження про те, що на них чекає у разі продовження підготовки до «референдуму».

«Мелітопольські партизани передали звістку всім колаборантам, які готують фейковий референдум у Запорізькій області. У ніч з 8 на 9 серпня поки ВСУ відпрацьовувало по військових базах, розташованих у промзонах, близько 22:00 вибух прогримів і в самому центрі міста біля штабу »Єдиної росії«. Він розмістився у ТЦ »Фокстрот«. Там гастролери з рашки разом із зрадниками готуються до липового голосування», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кремль не звинувачує Україну в ударах по аеродрому в Новофедорівці в Криму, бо це стало б свідченням неефективності російських систем ППО, як уже відбулося з потопленням російського крейсера «Москва».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ