Крім того, чоловік так само вчинив щодо свідків інциденту, але все минулося без трагічних наслідків. Про випадок блогер зі Львівщини розповів у відео, яке опублікував в Instagram.

Карма розповів, що конфліктна ситуація назріла під час спілкування з жителями Полтави, коли він знімав черговий ролик для своєї відомої рубрики про вартість вбрання. З його слів, у цей момент група чоловіків, що стояла неподалік, критикували та лаяли його.

Уже після зйомки інтерв’ю, продовжив блогер, компанія підійшла до нього з камерами й запитала, мовляв, «яке ваше ставлення до ЗСУ?».

«Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало», – розповів Ніколас.

Він каже, що цей момент не потрапив на камеру його оператора, бо той перепідключав розряджене обладнання. Карма ж він вирішив продовжити спілкування з чоловіками, знімаючи все на свою камеру.

«Коли я підійшов до цієї людини й попросив показати обличчя, бо він його сховав, його друг підбіг до мене ззаду й приставив мені пістолет до шиї. Також він приставив пістолет очевидцям, які там були. Я цих людей не знаю, вони просто це все спостерігали», – поскаржився блогер.

Один із очевидців підтвердив його слова про такі дії з боку невідомого чоловіка. Водночас Карма не розповів, чим конкретно завершилася ця історія: вони розійшлися або ж була заява до поліції.

ІА "Вголос": НОВИНИ