Про це повідомив Сергій Надал, міський голова Тернополя та представник ВО «Свобода», на своїй сторінці в соцмережі Facebook

«Нові електромобілі допоможуть ефективно і швидко працювати нашим муніципалам , виносити постанови чи оформляти адмінпротоколи на порушників, незважаючи на погодні умови», - пише він.

За словами Сергія Надала, електрокари не передбачені для затримання чи перевезення порушників, лише для пересування інспекторів. Вони є абсолютно легкими, безпечними для навколишнього середовища і можуть проїжджати більше 100 кілометрів з максимальною швидкість 45 км/год.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради, автомобілі місто передало  ТОВ «Корсал». За словами міського голови, "Це є ще одним чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу і спільної роботи на благо Тернополя". 

Як відзначає начальник управління муніципальної інспекції Тернополя Ігор Максимів, ці електромобілі допоможуть ефективно і швидко працювати, виносити постанови чи оформляти адмінпротоколи на порушників, незважаючи на погодні умови.


ІА "Вголос": НОВИНИ