Внутрішньопідлогові конвектори є прихованою системою опалення, яка включає приємний зовнішній вигляд і особливу функціональність обладнання. Залежно від виконання, конвектори Carrera використовуються для опалення, доохолодження або вентиляції приміщень.

Рекомендується встановлювати подібні конвектори в приміщеннях з панорамними вікнами і великою площею. З їхньою допомогою можна буде уникнути проникнення холодного повітря. Конвектори забезпечать оптимальний мікроклімат у будь-якому приміщенні, створивши атмосферу затишку та комфорту.

Серед усього модельного ряду цих опалювальних пристроїв, легко вибрати конвектори, як з примусовою, так і з природною конвекцією. Є також радіусні, конусні та інші дизайнерські конвектори, які підійдуть для монтажу у важкодоступних місцях. Подібна опалювальна техніка буде корисна проектувальникам та забудовникам при зведенні нових опалювальних систем у сучасних спорудах та будинках. Серед основних технічних характеристик конвекторів виділяють:

Переваги внутрішньопідлогового радіатора Carrera:

Бренд Carrera пред'являє особливі вимоги до якості своєї продукції, намагаючись постійно вдосконалювати її, робити більш комфортною для споживача. Завдяки якісній роботі дизайнерів та проектувальників виходить створити по-справжньому унікальні моделі конвекторів опалення, які підійдуть для використання в душових кабінах, офісних центрах, приватному житлі та у виробничих приміщеннях.

ІА "Вголос": НОВИНИ