Всеукраїнське об’єднання «Свобода» зробило заяву про відсіч вторгненню московського агресора. Про це голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок написав у Facebook.

Сьогодні Путін оголосив послання Федеральним зборам Російської Федерації. За словами Тягнибока, погрози, які прозвучали від Путіна, лише проявили те, що очевидно для всіх.

Голова ВО «Свобода» нагадав, що уже восьмий рік триває московська агресія проти України та окупація Криму, частини Донецької і Луганської областей.

«Впродовж останніх місяців Москва концентрує на кордонах України найбільше з 2014 року угрупування своїх військ, демонструючи наміри продовжити вторгнення в Україну, а московські політики напряму погрожують геноцидом щодо українців. У цей час все суспільство має бути єдиним у готовності відбити можливий московський наступ, в якій би частині України він не відбувався. Бо Росія не збирається на цьому зупинятися – як заявив Путін, сама буде проводити «червоні лінії» і »швидко, асиметрично і жорстко« карати за їхній перетин», - написал голова ВО «Свобода».

Жоден «мирний план» не гарантує непереможність нашої держави – лише негайні конкретні кроки влади, спрямовані на захист Нації та держави.

З самого початку московсько-української війни «Свобода» вимагає:

"Свобода" не з телевізора знає, що таке війна. Всі ці роки тисячі націоналістів захищали і захищають Україну зі зброєю в руках. Тому закликаємо всіх українців бути пильними та готовими в будь-який момент дати відсіч ворогу на всіх ділянках", - додав Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ