Про відкриття вулиці повідомляє ЛМР

Нагадаємо, 23 червня працівники Львівводоканалу виявили пошкодження каналізаційного колектору на вулиці Винниченка. Він пролягає на глибині майже 10 м, відтак в ЛКП повідомили, що до робіт потрібно залучити підрядну організацію «ОНУР». 

Зауважимо, за інформацією ЛМР цей каналізаційний колектор був встановлений майже 200 років, за часів перебування Львова у складі Австрійської імперії. 

Крім того, внаслідок потужної зливи та буревію, які накрили Львів 25 червня, виникла загроза підтоплення всієї вулиці.  Про це повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ,  

"Ми виявили серйозний провал та залом колектора на вул. Винниченка. Йдеться про колектор великого діаметру – 1,5 м на 1 м. Фактично, він склався та не працює, тому є загроза, що вода може не сходити з вул. Кривоноса і може бути підтоплення на вул. Винниченка",  - розповіла вона.

Скільки коштував ремонт. 

Зауважимо, що попри початок ремонтних робіт наприкінці червня, рішення про виділення коштів на ліквідацію критичної ситуації з колектором виконавчий комітет ЛМР прийняв 23 липня. Ліліана Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики ЛМР, доповідаючи перед виконком озвучила суму в 1, 87 млн грн. 

Фото: ЛМР



Після місяця робіт, вулицю Винниченка відкрили для проїзду. Від 30 липня 10.00 рух авто вулицею відновлено. 






ІА "Вголос": НОВИНИ