У Cosmopolitan поділились цікавими рецептами, як приготувати не менш смачне олів’є з іншими складниками.

Олів'є з червоною рибою та ікрою

Інгредієнти:

картопля – 4 шт; морква – 2 шт; маринований огірок – 2 шт; цибуля – 1 шт; консервований горошок – 1 банка; яйця – 2 шт; червона ікра – 2 ст. л.; копчена риба (сьомга, лосось) – 200 г; майонез – 200 г; сіль за смаком.

Рецепт приготування

Наріжте невеликими кубиками відварену картоплю, яйця, моркву, а також огірки, цибулю і червону рибу. Викладіть все у велику миску.

Додайте в миску горошок, ікру, майонез, сіль за смаком і акуратно перемішайте.

Для прикраси салату можете використовувати зелень або ту ж ікру.

Олів'є з ананасами і курячим філе

Інгредієнти:

картопля – 3 шт; ананас – 250 г; цибуля – 1/2 шт; відварене куряче філе – 1 шт; майонез – 200 г; сіль за смаком.

Рецепт приготування

Наріжте акуратно філе, цибулю і картоплю маленькими кубиками.

Очистіть ананас (якщо немає свіжого, можете використовувати консервований) і також подрібніть.

Висипте всі нарізані інгредієнти в салатницю, додайте майонез, сіль і ретельно перемішайте.

Олів'є з креветками

Інгредієнти:

картопля – 4 шт; морква – 2 шт; мариновані огірки – 3 шт; цибуля – 1 шт; яйце – 4 шт; креветки – 500 г; майонез – 200 г; сіль за смаком.

Рецепт приготування

Наріжте овочі, яйця і огірки невеликими кубиками і перекладіть в миску.

Подрібніть цибулю і додайте до нарізаних інгредієнтів.

Креветки опустіть в киплячу воду, потримайте кілька хвилин, потім очистіть, наріжте невеликими шматочками і також висипте в миску. Не забудьте залишити пару штук для прикраси салату.

Заправте салат майонезом, посоліть і прикрасьте креветками, зеленню і половинками яєць.

ІА "Вголос": НОВИНИ