Рівно стільки минуло відтоді, як ми нарешті почали боронити власну свободу, а не виборювати її. Традиційно у всіх областях України керівники та громадські організації влаштовують масштабні празникування. Осторонь не залишається і Львів. Тож, якщо ви мали якісь плани, майже вирушили у похід чи надумали втекти до моря, хутчіше повертайтеся. Місто Лева має чим здивувати.

Передусім нагадуємо, що офіційні святкування триватимуть 4 дні. Також тридцятий День Незалежності буде присвячений військовим захисникам і медикам. А його гаслом стане фраза «Незалежність – це ти». 

Крім того, організатори святкувань зазначають, що дійство складатиметься з двох частин – офіційних заходів та мистецьких прем’єр. Організатори обіцяють охопити кожен район та населений пункт міста, бажаючи створити особливу атмосферу для кожного львів’янина.

Фундатори хорошого настрою та незабутніх вражень уже затвердили програму до Дня Незалежності у Львові, а ми вибрали для вас найцікавіше і готові поділитися власним списком. Тож викидайте планери, скасовуйте поїздки і гайда святкувати з нами.

21 серпня

22 серпня

23 серпня

     24 серпня

А ми заохочуємо вас і надалі стежити за програмою святкування 24 серпня, щоб вибрати відпочинок для душі та тіла.

ІА "Вголос": НОВИНИ