Компанія Gorenje пропонує покупцям функціональні пилососи, холодильники, пральні машини, посудомийки і іншу техніку для догляду за будинком. Якщо ви зараз перебуваєте в пошуках свого ідеального пилососа, пропонуємо підшукати підходящий варіант в добірці кращих моделей пилососів Gorenje від інтернет-магазину «Цифра».

Які моделі пилососів Gorenje найпопулярніші?

Gorenje SVC 216 FR

Вертикальний пилосос Gorenje для сухого прибирання з пластиковим контейнером і циклонічної системою збору пилу. Необхідну для роботи напруга - 21.6 В. Ефективну очистку повітря гарантує фільтр НЕРА, він усуває до 99% мікробів і бактерій. Від акумулятора Gorenje SVC 216 FR працює 60 хв, чого достатньо для прибирання квартири. На корпусі приладу передбачений індикатор зарядки.

Характеристики:

Gorenje VCEA03GAPRACY

Високий рівень пилосос Гореньє зі щіткою XpandZone з Х-подібним отвором. Завдяки цьому отвору збільшена площа всмоктування пилу з килимів, твердих поверхонь і паркету. У моделі реалізовано зручне сенсорне керування, тому користувач може легко перемикатися між програмами. На дисплеї відображається обрана потужність. Для захисту пилососа і меблів, наявної в будинку, встановлений бампер ActiveBumper, а прогумовані коліщатка запобігають ушкодженню ніжних поверхонь.

Характеристики:

Gorenje VCEA 01 GACWCY

Компактний пилосос для сухого прибирання ідеально підходить для невеликих квартир. Gorenje VCEA 01 GACWCY відрізняється наявністю прогумованих коліщаток, вони не залишають подряпини і сліди на гладких покриттях. А функція автозмотування шнура допоможе швидко змотати шнур.

Характеристики:

Gorenje SVC252FMBK

Потужний вертикальний пилосос швидко усуне будь-яке забруднення: на килимі, паркеті, лінолеумі або іншому покритті. Модель розроблена з міцних і довговічних матеріалів, тому пилосос точно прослужить довго.

Gorenje SVC252FMBK використовується для сухого прибирання, всередині знаходиться контейнер з циклонічної системою збору пилу: під впливом повітряного потоку весь пил осідає на стінках, а очищене повітря проходить далі.

Характеристики:

 

Вибрати пилосос Gorenje серед величезного асортименту можна в інтернет-магазині «Цифра». Тут доступні ціни, є фото і огляд характеристик моделей. Товари доставляють по всій Україні, а по Києву можлива доставка кур'єром.

ІА "Вголос": НОВИНИ